Videoclip Blauwe Stier

De Blauwe Stier - Gebroeders Ko ft. DJ Willem de Wijs & Feest DJ Bas)
 

PARTYAWARDS 2013

Na de winst in 2011 (winnaar populairste opkomende party DJ van NL & populairste partysingle met zakka zakka) en een nominatie in 2012 is Feest DJ Bas dit jaar weer 2x genomineerd voor de PARTYAWARDS. In de categorie "populairste party DJ van NL" en "populairste party single" met De Blauwe Stier. Vanaf nu kun je stemmen op www.partyawards.nl/stemmen of stuur een sms met de tekst; PA Feest DJ Bas naar 3010.
 

Nieuwe single

Op dit moment is Feest DJ Bas druk bezig om de nieuwe single vorm te geven in de Goldfinger Studio. Zeer binnenkort komt er meer nieuws over de plaat en met wie de samenwerking zal zijn. Uiteraard is dat nog geheim! Houdt de site en social media in de gaten!!
Wil je Feest DJ Bas ook een keer op jouw feest?! Bekijk snel de beschikbaarheid in de agenda of vul het contactformulier in!

Twitter

Bekend van o.a.

 


 

 

 

 

 

 

Bekijk de videoclip hier:

Downloaden via Itunes

Woensdag 30 november 2011 is Feest DJ Bas ontzettend in de prijzen gevallen. Hij kreeg de award voor de populairste opkomende party DJ van Nederland!!! Tevens is de zomersingle van 2011 ZAKKA ZAKKA benoemd tot populairste partysingle van 2011!!!